Dit intuïtieve spel, dat de bib met medewerking van het Huis van het Kind, Izegem kan aanbieden, geeft kinderen tussen 6 en 11 boekentips die aansluiten bij hun interesses en leeftijd. Binnen de minuut hebben ze enkele goede boeken te pakken uit de collectie van de bib, die ze meteen kunnen uitlenen. Kom snel kennismaken met de uil van Bieblo in onze bib!

6- tot 11-jarigen swipen door afbeeldingen die een thema uitbeelden, zoals fantasie, dieren, noem maar op. Swipen ze rechts, dan is het hun ding, swipen ze links, dan niet. Zo leert de Bieblo-uil haar speler kennen.

Na het swipen krijgt elk kind 8 covers te zien. Deze boekentips zijn op dat moment beschikbaar in de bib. Vernieuw de pagina voor andere boekentips uit de bib. De plaatsinformatie maakt het makkelijk om de boeken terug te vinden in de rekken. 

Het spel is gebouwd op kindermaat en wijst zichzelf uit. Bieblo maakt een bezoek aan de bib extra leuk, met het aantrekkelijke design en een snel resultaat. Zo leren kinderen nieuwe dingen kennen en krijgen ze inspiratie, zonder dat ze lukraak moeten kiezen. 

Het Bieblo-uiltje kijkt ernaar uit om kennis te maken met jouw kroost. Tot binnenkort in de kinderafdeling van onze bib! Probeer het nu!

Bieblo banner
Huis van het kind