In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken. Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn vrouw Erica en Sara's moeder Charlotte zijn vriendinnen. Tijdens het onderzoek komen mysterieuze zaken uit het verleden aan het licht. Maar h
Titel
Steenhouwer
Auteur
Camilla Läckberg
Vertaler
Elina Van der Heijden Wiveca Jongeneel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Stenhuggaren
Uitgever
Amsterdam: Anthos, 2010
1 digitaal bestand
ISBN
9789041417459

Andere formaten:

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2020: Vingar av silver - Zilveren vleugels (2020), ISBN 9789044354447
  • 2019: Kvinnor utan nåd - Vrouwen zonder genade (2019), ISBN 9789044356274
  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019), ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017), ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015), ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012), ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvakta…Lees verder op Wikipedia

Suggesties