Dvd Engels

The last ship. Seizoen 3

Eric Dane (acteur), Adam Baldwin (acteur), Charles Parnell (acteur)

The last ship. Seizoen 3

Eric Dane (acteur), Adam Baldwin (acteur), Charles Parnell (acteur)
Een pandemie roeit een groot deel van de wereldbevolking uit. De laatste hoop is een marineschip met niet-besmette mannen en vrouwen die een vaccin moeten vinden.
Extra onderwerp
Televisieseries en -films
Titel
The last ship. Seizoen 3
Acteur
Eric Dane Adam Baldwin Charles Parnell
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2015
Speelduur
13 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Noors, Deens, Zweeds, Fins, Spaans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888227282

Besprekingen

Derde seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie (2014-), gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley*. Door een pandemie van een onbekend virus wordt de wereldbevolking zwaar getroffen. Op de torpedojager ‘USS Nathan James’ van de Amerikaanse marine zit een niet besmette bemanning van ruim tweehonderd mannen en vrouwen die een vaccin moeten ontwikkelen. Inmiddels is paleomicrobioloog Rachel Scott (Rhona Mittra) overleden, maar er is wel een vaccin gevonden. De overheid van de VS begint de wederopbouw en de Nathan James met Mike Slattery (Adam Baldwin) als nieuwe kapitein zet koers naar Azië, waar een variant op het virus is uitgebroken. In de VS werd de serie goed ontvangen. Wordt in Nederland uitgezonden op Veronica. 13 afleveringen.