Boek
Nederlands

Fantasia. XIV, Terug in de tijd

Geronimo Stilton (auteur), Silvia Bigolin (illustrator), Carla De Bernardi (illustrator)
Een gestolen ring; een scheur in de Magische Sluier tussen de werelden; een koningin die haar troon moet opgeven; een muis die zich moet bewijzen; een heksenleger om het tegen op te nemen… Eén maanmaand om het goed te maken!
Titel
Fantasia. XIV, Terug in de tijd / Geronimo Stilton ; illustraties Silvia Bigolin, Federico Brusco, Carla Debernardi [e.a.]
Auteur
Geronimo Stilton
Illustrator
Silvia Bigolin Carla De Bernardi Alessandro Muscillo
Vertaler
Loes Randazzo
Taal
Nederlands
Oorspr. titel
Grande ritorno nel regno della Fantasia 2
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2019
667 p. : ill. + 3D-bril
ISBN
9789085925309 (hardback)

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties