Dvd
Engels
Een koppel huurt een draagmoeder in, maar met de ontwikkeling van de zwangerschap, ontwikkelt zij ook een psychotische en gevaarlijke stoornis.
Titel
When the bough breaks
Andere titel
Sois belle et tue moi
Regisseur
Jon Cassar
Scenarist
Jack Olsen
Acteur
Morris Chestnut Regina Hall Jaz Sinclair
Taal
Engels
Uitgever
[Hilversum]: Sony Pictures Home Entertainment, © 2016
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
104 min.
Aantekening
Audio o.a.: Engels, Frans, Duits Ondertiteling o.a.: Frans, Engels, Nederlands
EAN
8712609648386

Besprekingen

Thriller van Jon Cassar (Forsaken; 24) met onder meer Regina Hall (People places things) en Morris Chestnut. John en Laura zijn begin veertig, hebben een goede baan en een mooi huis in New Orleans. Na drie miskramen zijn ze wanhopig op zoek naar een draagmoeder en vinden via een bureau Anna (Jaz Sinclair), een jonge vrouw die het geld goed kan gebruiken. Ze wordt snel zwanger en wanneer Anna's vriend haar mishandelt, nemen John en Laura haar in huis op. Anna raakt gefixeerd op John en probeert hem te veroveren, waarna de situatie steeds gevaarlijker wordt. Joe Leydon (variety.com) vindt het een voorspelbaar verhaal met een goede cast en de juiste dosis spanning en erotiek. Sheri Linden (hollywoodreporter.com) noemt het een goedkope en voorspelbare kopie van 'Fatal attraction', maar wel verzorgd gemaakt, met goede acteurs: 'it gets the job done'.

Over Jon Cassar

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Jon Cassar (Malta, 27 april 1958) is een Canadese filmregisseur, televisieregisseur en producent van een aantal films en televisieseries. In 2006 won hij een Emmy Award voor zijn regiewerk voor de televisieserie 24. Cassar studeerde aan Algonquin College in de Canadese plaats Ottawa.

Cassar is de mede-operichter van de Motion Picture Industry Charitable Alliance, een filmorganisatie die jaarlijks de goede doelen-veiling Lights, Camera, Auction organiseert.

Filmografie

Regisseur

  • Terra Nova (2011)
  • 24 (2002 - 2009)
  • Danger Beneath the Sea (2001)
  • Nikita (1997 - 2001)
  • CHiPs '99 (1998)
  • Shadow Warriors: Assault on Devil's Island (1996)
  • The Final Goal (1995)

Cameraman