DVD
Néerlandais

Klem. Het complete eerste seizoen

Frank Ketelaar (directeur), Shariff Korver (directeur), Albert Jan Van Rees (directeur)
De dochter van belastinginspecteur Hugo is een hartsvriendin van de dochter van een gevaarlijke crimineel. Zo komt Hugo ongewild in de criminele wereld terecht.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2017
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
10 x 50 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels, Nederlands
EAN
8711983965621

Commentaires

Dramaserie van Frank Ketelaar (Overspel). Hugo (Barry Atsma) is sinds twee jaar weduwnaar. Hij heeft een hoge functie bij de belastingdienst en probeert zijn twee dochters een gewoon leven te geven. De achtjarige Suzan is dikke vriendinnen met de dochter van gevaarlijke crimineel Marius Milner (Jacob Derwig), die net uit de gevangenis is vrijgelaten. Zo komt het dat Hugo per ongeluk het leven van Marius redt en langzamerhand ongewild in de criminele wereld verzeild raakt. Hans Beerekamp (NRC 20-1-'17) schrijft na de eerste aflevering: '(...) Er wordt goed gespeeld en gefilmd: in een onheilspellend welgesteld Amsterdam met nachtmerrietrekjes waant niemand zich veilig. (...) Het scenario lijkt iets minder geraffineerd dan dat van Overspel, maar dat kan nog heel goed bijtrekken. Door de expliciete verwijzingen naar het gewelddadige misdaadmilieu is een vergelijking met de serie Penoza (KRO) wellicht nog eerder van toepassing (...) het is misschien een beetje voorbarig er iets van te vind…Lire la suite

À propos de Frank Ketelaar

Frank Ketelaar, né le 15 mars 1960 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur, acteur, scénariste et écrivain néerlandais.

Filmographie

  • 1989 : Alaska de Mike van Diem

Réalisateur

  • 1999 : De Trein van zes uur tien
  • 2006 : Escort
  • 2011-2015 : Overspel

Producteur et scénariste

  • 2004 : Stille Nacht de Ineke Houtman
  • 2004 : In Orange de Joram Lürsen
  • 2005 : Gilles de Jan Verheyen
  • 2006 : L'élu de Theu Boermans
  • 2009 : Coach de Joram Lürsen
  • 2010 : The Magicians de Joram Lürsen
  • 2014 : Bloedlink…En lire plus sur Wikipedia