DVD
Anglais

Skyscraper

Rawson Marshall Thurber (directeur), Dwayne Johnson (acteur), Neve Campbell (acteur)

Skyscraper

Rawson Marshall Thurber (directeur), Dwayne Johnson (acteur), Neve Campbell (acteur)
In een wolkenkrabber in Hong Kong breekt brand uit. Beveiligingsadviseur Will Sawyer moet de daders zien te vinden en tegelijkertijd zijn gezin redden uit het brandende gebouw.
Sujet supplémentaire
Thriller (film), Actiefilm
Titre
Skyscraper / written and directed by Rawson Marshall Thurber
Directeur
Rawson Marshall Thurber
Acteur
Dwayne Johnson Neve Campbell Chin Han
Langue
Anglais
Éditeur
Universal Pictures, 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 98 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Deens, Noors, Fins, Zweeds, IJslands en Engels voor slechthorenden
EAN
5053083163563

Commentaires

Actiethriller van Rawson Marshall Thurber (Central intelligence; We're the Millers) met in de hoofdrol actieheld Dwayne Johnson. Will Sawyer is oorlogsveteraan en werkte vroeger voor de FBI. Tijdens een van zijn missies verloor hij zijn rechteronderbeen. Nu werkt Will als adviseur aan de beveiliging van wolkenkrabbers. In Hongkong krijg hij opdracht ‘The Pearl’ te inspecteren, een gebouw van 1100 m en 225 verdiepingen dat nog in aanbouw is en betrekt er met zijn vrouw (Neve Campbell) en twee kinderen een appartement. Wanneer er brand uitbreekt, krijgt Will de schuld. Hij slaat op de vlucht en moet de echte dader zien te vinden en tegelijkertijd zijn gezin redden uit het brandende gebouw. De recensenten geven 3-4 sterren. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 12-7-’18): ‘(…) een pakkende formulefilm die zwaar leunt op The Rock, de bijnaam van Johnson. Hij overtuigt in dit genre vooral door zijn fysieke impact, maar ook in gevoelige scènes blijft hij verrassend overeind. Regisseur Rawson Marshall T…Lire la suite

À propos de Rawson Marshall Thurber

CC BY-SA 4.0 - Image by Wpcpey

Rawson Marshall Thurber est un réalisateur, scénariste et producteur américain né le 9 février 1975 à San Francisco (Californie).

Biographie

Filmographie

  • 1999 : The Band, scénariste et réalisateur
  • 2002 : Terry Tate: Office Linebacker, scénariste et réalisateur (série de spots publicitaires)
  • 2004 : Dodgeball ! Même pas mal !, scénariste et réalisateur
  • 2006 : The Loop (épisode Trouble in the Saddle), réalisateur
  • 2008 : Les Mystères de Pittsburgh, scénariste et réalisateur
  • 2008 : Manchild, court-métrage, réalisateur
  • 2013 : Les Miller, une famille en herbe, réalisateur
  • 2016 : Agents presque secrets, réalisateur
  • 2018 : Skyscraper, scénariste et réalisateurEn lire plus sur Wikipedia