Tragikomische reeks over ambitie en gemeentepolitiek: In de fictieve Vlaamse gemeente Ransegem zwaait burgemeester Gaston Van Opstal al zeventien jaar de plak. Hij bestuurt zijn gemeente als een perfecte burgervader. Zes maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt Ransegem wakker geschud uit zijn rustige vastheid en worden de inwoners meegesleurd in het politieke leven. De gemeentepolitiek gro
Langue
Néerlandais
Éditeur
Woestijnvis, © 2013
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2013
Durée
ca. 440 min, ca. 30 min. extra's
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden, Engels
EAN
5425015240169

À propos de Tom Van Dyck

Tom Van Dyck, né le 20 juin 1972 , est un acteur de cinéma belge.

Biographie

Tom Van Dyck est connu pour sa participation au sketch «Le Boomerang» de la série télévisée humoristique In de gloria, où il joue le personnage d'Erik Hartman, un présentateur télévision qui s'esclaffe en face d'un handicapé dont la voix est surprenante.

Tom Van Dyck joue notamment en 2003 dans La Mémoire du tueur.

Filmographie

  • 1993 : Republiek (court-métrage)
  • 2002 : Fait d'hiver (court-métrage)
  • 2003 : La Mémoire du tueur
  • 2005 : Matrioshki : Le Trafic de la honte : Vincent Dockx (VF : Tony Joudrier)
  • 2005 : Dennis van Rita
  • 2006 : Fernsehturm (court-métrage)
  • 2009 : Het geheim van Mega Mindy…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions