Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek (bv. Izegem) is ingevuld, klik "volgende".
  2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je bibliotheekpasje of je identiteitskaart, al naargelang met dewelke je bij ons bent ingeschreven, bij de hand, klik op volgende en vul daarna de cijfers onderaan je bibliotheekpas of het rijksregisternummer achterop de identiteitskaart in.
  3. In het veld paswoord geef je je geboortedatum in onder de vorm van dd/mm/jjjj mèt plaatsing van de /)
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  4. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.