Afhaalservice verlengd!

Gaan wij binnenkort open?

afhaal

Het stadsbestuur heeft beslist dat de bibliotheek ten vroegste om 8 juni de deuren opnieuw zal openen voor het publiek. Wellicht zal dit in een afgeslankte versie zijn met aangepaste openingsuren en verminderde diensten. Hoe dit concreet zal ingevuld worden, is voorlopig nog koffiedik kijken. In de tussentijd wordt er, zoals een paar weken reeds, voortgewerkt met de bestaande afhaalservice. De service, die momenteel  dagelijks aangeboden wordt van 9 tot 17 uur, zal uitgebreid worden met de mogelijkheid om ook op zaterdag van 10 tot 16 uur materialen te reserveren en op te halen. En dit vanaf zaterdag 23 mei. Alle info omtrent de modaliteiten van  deze afhaalservice vind je op de hoofdpagina van onze website ( blauwe balk onder het invoerscherm) en op onze facebookpagina onder de afhaallink. Vergewis je steeds van het feit of een materiaal dat je wenst te ontlenen via onze service wel degelijk op het moment van de aanvraag aanwezig is in de bibliotheek. Te vaak krijgen we aanvragen van materialen die als uitgeleend staan. Check daarom in onze catalogus bij de exemplaarinfo steeds of het materiaal de status aanwezig heeft.