Belangrijk! Nu ook online inschrijven en herinschrijven

Onine

Vanaf 1 mei kan je ook online lid worden van de bib of je inschrijving online hernieuwen. Als lid hoef je niet langer langs te komen in de bib zelf om je lidmaatschap te vernieuwen. Je kan dit gewoon van thuis uit via  'Mijn Bibliotheekaccount'. Wie nog geen account heeft, kan hier nog eens nalezen hoe dit in zijn werk gaat.

Zo kan je meteen verlengen en reserveren. Bij je volgende bezoek, reken je dan gewoon je lidgeld af aan de betaalautomaat en vanaf dan kan je opnieuw materialen en e-boeken uit de cloud ontlenen. Een online betaalservice wordt vooralsnog niet aangeboden.

Wie nieuw is in de bib en lid wil worden kan zich ook online inschrijven, maar kan pas ten volle van onze service genieten nadat zij/hij deze inschrijving nog eens bevestigt aan de infodesk.

Wie zich nieuw inschrijft, klikt ook eerst op de knop 'Mijn Bibliotheek', kiest daar voor bibliotheek Izegem en volgt het keuzemenu dat in het registratieproces aangeboden wordt. Bij het invullen van de gegevens in het formulier wordt tegelijk met je lidmaatschap een Mijn Bibliotheek-profiel aangemaakt. Je inschrijving wordt pas volledig actief bij je eerstvolgende bezoek aan de bibliotheek. Laat je inschrijving altijd eerst nog eens activeren aan de infodesk. Met voorlopige identiteitskaarten kan er momenteel ook niet online ingeschreven worden. Ben je in het bezit van zo'n identiteitskaart dan helpen we je graag verder aan de infodesk van de bib.