Pilootproject Dalton stopgezet

Via hun lidmaatschap van de Izegemse stadsbibliotheek konden bibliotheekgebruikers meer dan een jaar lang gratis films en documentaires streamen op Dalton.be. Op die manier konden ze genieten van heel wat pareltjes uit de Vlaamse of wereldcinema.

Helaas loopt dit proefproject filmstreaming nu af. Vanaf 1 september zal je als bibliotheekgebruiker niet langer gebruik kunnen maken van Dalton.be. Je kan uiteraard wel zelf een abonnement nemen op de dienst.

We blijven fan van film en films lenen van thuis uit! De ervaring van het proefproject zal op Vlaams niveau gebruikt worden om een nieuwe filmdienst voor Vlaamse bibliotheekgebruikers uit te werken.

Intussen kan je nog steeds bij de Izegemse stadsbibliotheek terecht voor je favoriete
films en series op dvd. Vergeet ook onze documentaires en kinderfilms niet.

Heb je nog een vraag, laat het ons dan weten via
lieve.wyffels@bibliotheek.be