Zoek je boek met Bieblo!

Ontdek vlug onze superleuke manier om je spannende jeugdboek te scoren!

Bieblo

Zoek je een leuk jeugdboek in onze bib, maar weet je niet goed wat kiezen omdat er zoveel keuze is? Probeer Bieblo eens! Bieblo helpt kinderen tussen 6 en 11 jaar om boeken te zoeken die ze leuk vinden. Je kiest je favoriete onderwerpen en krijgt boekentips die in de bib beschikbaar zijn. Het werkt als volgt:

Open Bieblo bij je thuis of op een van de cataloguspc's van de bibliotheek. Wanneer je de toepassing opent, kan je je leeftijd kiezen. Daarna krijg je enkele afbeeldingen te zien die een thema uitbeelden zoals: fantasie, dieren, humor, ... Hieruit kan je maximum drie thema's kiezen die jou aanspreken.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, krijg je 8 boekentips uit de catalogus van de bib die passen bij jouw interesses en leeftijd. Staat er tussen deze 8 tips toch geen boek dat je aanspreekt? Dan kan je de pagina vernieuwen voor andere boekentips uit onze bib. Handig toch!?

Op zoek naar het perfecte jeugdboek voor jou? Klik dan hier om de Bieblo-toepassing voor de bib van Izegem uit te proberen!

Je kan er ook altijd naartoe via de hoofdnavigatie van de website, tabblad Bieblo. Veel ontdekkingsplezier!

(Dit is een samenwerking van de bib, Cultuurconnect en Huis van het Kind, Izegem)

Huis van het kind